Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
yms_konferencia
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj: YMS
28. októbra 2013 Ostatné od Energia.skSITA

YMS oslávila 20 rokov tvorby geopriestorových informačných systémov

Predseda predstavenstva Mikuláš Szapu ml. pripomenul, ako vyzeral GIS z dielne YMS v roku 1993 a zhrnul jeho technologické, dizajnové aj biznisové napredovanie za posledných 20 rokov. „K tvorbe geopriestorových systémov sme sa dostali cez digitalizáciu technických dát a prvý GIS sme vytvorili v roku 1993 pre Prenosovú sústavu. Odvtedy sme GIS posunuli na úroveň kľúčovej podnikovej platformy, ktorá pomáha firmám cez manažérske a technické analýzy efektívnejšie robiť vlastný biznis. Dnes už patríme medzi najstabilnejšie slovenské firmy vyvíjajúce špecializovaný GIS so všetkým parametrami, ktoré vyžaduje užívateľ v mobilnej internetovej dobe“, povedal. YMS účastníkom predviedla aj živú ukážku najnovšieho systému ySpatial inšpirovaného Google Maps. Jeho praktické použitie si účastníci s úspechom vyskúšali v tímovej technologickej súťaži, ktorá bola ako tradične najočakávanejšou časťou konferencie. Na tému vývoja GIS a jeho súčasného významu pre biznis nadviazali svojimi prezentáciami aj technologickí partneri YMS, Oracle a IBM.

YMS už 23 rokov pomáha spoločnostiam a organizáciám zlepšiť efektívnosť pomocou moderných informačných systémov. Vyvíja a spravuje technické informačné systémy pre rôzne druhy priemyselných podnikov a vládnych agentúr. Monitoruje a predpovedá bezpečnosť technických prevádzok s pomocou špecializovaných systémov na riadenie rizika. Tvorí priestorové analýzy pomocou moderných geopriestorových informačných systémov. Riadi prácu, pohyb a bezpečnosť ľudí, vozidiel a majetku s pomocou mobilných a lokalizačných systémov. Automatizuje a sprehľadňuje obchodovanie na trhu s plynom s pomocou špeciálnych dispečerských aplikácií.

(c) energia.sk (text pripravený v odbornej spolupráci so spoločnosťou YMS)

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.