Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Podpis zmluvy - FreeDigitalPhotos.net
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Ilustračná snímka
14. júla 2017 Elektrina a elektrická energia od Energia.skSITA

Využili „šmejdi“ chaos s cenami energií?

O stanovisko sme požiadali aj spoločnosť Slovakia Energy. „Nie sme si vedomí takýchto aktivít našich obchodných zástupcov. Títo sú dôsledne poučení poskytovať zákazníkom pravdivé a komplexné informácie, súčasťou čoho môže byť aj poradenstvo v oblasti optimalizácie nákladov za energie v domácnostiach odberateľov. Za týmto účelom a výhradne so súhlasom odberateľa, môžu nahliadnuť do fakturácie odberateľa,“ uviedla PR manažérka spoločnosti Hana Novotná.

Zároveň potvrdila, že firma obdržala žiadosť o poskytnutie podkladov, týkajúcich sa postupu obchodných zástupcov v obci Hrubý Šúr. „Avšak vzhľadom k skutočnosti, že v preverovanom období neuzatvorila v tejto obci naša spoločnosť ani jeden zmluvný vzťah, nedomnievame sa, že by došlo k akémukoľvek porušeniu povinností našej spoločnosti, ako dodávateľa komodít,“ uzavrela Novotná.

© energia.sk

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.