Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Euro centy - mince
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Flickr.com / Nico Kaiser (licencia Creative Commons)
4. novembra 2011 Ostatné od Energia.skSITA

Veľkí dodávatelia energií už podali cenové návrhy

Týždeň na Slovensku

Pondelok – 31.10.2011

Počet vozidiel s pohonom na CNG má podľa slov vedúceho útvaru predaja CNG v spoločnosti Slovenský plynárenský priemysel (SPP), a.s., Ľubomíra Blaška na Slovensku rastúci trend. (viac informácií)

Jadrová energetická spoločnosť Slovenska by mala vypracovať štúdiu realizovateľnosti výstavby novej jadrovej elektrárne v Jaslovských Bohuniciach do polovice budúceho roka. (viac informácií)

Štvrtok – 3.11.2011

Cenové návrhy už podali spoločnosti Západoslovenská energetika, Stredoslovenská energetika a Východoslovenská energetika ako aj Slovenský plynárenský priemysel. Výšku jednotlivých cenových návrhov však Úrad pre reguláciu sieťových odvetví SR odmietol komentovať. (viac informácií)

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.