Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
\N
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
\N
12. novembra 2010 Ostatné od Energia.skSITA

Valkov nástupca v dozornom orgáne SPP bude známy v roku 2011

Nástupca Ernesta Valka v Dozornej rade SPP bude známy až v roku 2011. „Ministerstvu hospodárstva SR neunikla informácia o jeho smrti, avšak touto otázkou sa ministerstvo začne zaoberať až na základe riadneho písomného oznámenia zo strany SPP, nakoľko samotný proces výmeny a náhrady člena Dozornej rady SPP má svoje štandardy a pravidlá,“ vyhlásil šéf komunikačného odboru rezortu hospodárstva Róbert Merva.

Členom Dozornej rady SPP sa stal Valko koncom októbra tohto roka. Mimoriadne valné zhromaždenie SPP zvolané na žiadosť Fondu národného majetku (FNM) vtedy odvolalo viacerých členov DR a s účinnosťou od 28. októbra zvolilo do tohto orgánu okrem Ernesta Valka aj  Petra Baláža, Arpáda Csuriho, Juraja Horvátha, Daniel Šulíka, Valériu Janočkovú a Jána Manduľáka.

Ernest Valko sa stal obeťou vraždy v pondelok (8.11) vo večerných hodinách vo svojom dome Limbachu. Ako renomovaný právnik zastupoval štát vo viacerých závažných obchodných sporoch. Medzi inými hájil záujmy republiky aj SPP v kauze tzv. Duckého zmeniek.

TASR, energia

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.