Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
V tepelnej elektrárni pri Moskve vypukol požiar
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
SITA
11. júla 2019 Teplo a tepelná energia od Energia.skSITA

V tepelnej elektrárni pri Moskve vypukol požiar

„Na miesto udalosti vyslali množstvo tímov ministerstva pre mimoriadne situácie. Z miesta požiaru stúpa hustý čierny dym,“ povedal zdroj agentúry. Najprv sa odhadovalo, že požiar zasiahol dvesto štvorcových metrov, ale neskôr sa zistilo, že je na ploche do tisíc štvorcových metrov. 

Podľa zdroja agentúry Ria Novosti jeden z energoblokov TEC-27 sa pre požiar automaticky odpojil a prestal produkovať elektrinu. Ruské ministerstvo energetiky neskôr oznámilo, že TEC-27 prerušuje výrobu elektriny, ale nehrozia výpadky dodávok pre obyvateľstvo, keďže sa zvýšila produkcia v iných elektrárňach.

Podľa údajov na stránke ministerstva energetiky TEC-27 dodáva teplo a elektrinu pre viac ako milión odberateľov severu a severovýchodu Moskvy a mesta Mytišči. Ruské ministerstvo zdravotníctva uviedlo, že pri požiari bolo zranených jedenásť ľudí, dodáva portál vedomosti.ru.

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.