Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
ziva energia logo
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Živá energia logo. Foto: Živá energia
12. júla 2011 Elektrina a elektrická energia od Energia.skSITA

Tretí ročník Živej energie oživil 11 nápadov

Za tri roky svojej činnosti tak Nadačný fond Živá energia podporil spolu už 29 investičných i výchovno-vzdelávacích projektov v celkovej sume 149 743 €. Fond Živá energia je výsledkom spolupráce Nadácie Ekopolis, spoločnosti ZSE Energia, a.s., a ich zákazníkov, ktorí majú záujem podporiť využívanie a rozvoj obnoviteľných zdrojov energie (OZE) a zároveň vyjadriť svoj zodpovedný postoj k hospodárnemu využívaniu elektriny.

Prehľad podporených projektov v roku 2011 nájdete www.zivaenergia.sk.

Fond Živá energia  

Programové priority fondu Živá energia sú rozdelené do dvoch kategórií. Investičná podpora je určená na výstavbu a inštaláciu nových zdrojov využívajúcich obnoviteľné zdroje energie (OZE), rekonštrukciu zariadení využívajúcich fosílne palivá na OZE a zavádzanie opatrení na úspory energie. Druhou oblasťou sú projekty neinvestičného charakteru zamerané na vzdelávanie a zvyšovanie povedomia o úsporách energie a obnoviteľných zdrojoch energie, osvetové programy pre školy a verejnosť, aktivity ekocentier a odborné kurzy.

Nadačný fond je financovaný z predaja ekoproduktu Živá energia spoločnosti ZSE Energia, a.s.. Z každej predanej MWh v produkte Živá energia odvedie ZSE Energia, a.s., do Nadačného fondu Živá energia 3,30 EUR.

Viac informácií o fonde Vám poskytne Peter Medveď, Nadácia Ekopolis, 048/414 52 59, 0903  521 614  alebo ich nájdete na www.ekopolis.sk a www. zivaenergia.sk.

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.