Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
kominy
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Flickr.com/ mira66 (licencia Creative Commons)
23. decembra 2011 Ostatné od Energia.skSITA

Slovensko je pripravené na zimnú vykurovaciu sezónu

Týždeň na Slovensku

Pondelok – 19.12.2011

SPP pripravuje prevod majetku do firmy Eustream. Po prevode aktív potrebných pre prepravu plynu už bude môcť podnik Eustream preukázať regulačnému úradu svoju nezávislosť ako prevádzkovateľ prepravnej siete. Tým sa naplní jedna z podmienok EK v rámci implementácie tretieho liberalizačného energetického balíčka, a to oddeliť výrobné a dodávateľské činností plynu od prevádzky prepravnej siete. (viac informácií)

Streda- 21.12.2011

Podľa Ministerstva hospodárstva SR je Slovensko pripravené na zimnú vykurovaciu sezónu. Na pôde ministerstva sa 19. decembra 2011 uskutočnilo pravidelné pracovné stretnutie k pripravenosti plynárenskej siete a dodávok plynu na vykurovaciu sezónu. (viac informácií)

Štvrtok – 22.12.2011

Súkromný investor plánuje pri Nitre vybudovanie bioplynovej stanice v predpokladanom náklade 3,17 milióna eur. Výstavba by sa mala začať v marci 2012. (viac informácií)

Piatok – 23.12.2011

Malá vodná elektráreň Dobrohošť (MVE) je od dnešného dňa až do 16. marca budúceho roka v skúšobnej prevádzke. Pracuje v plnoautomatizovanom a bezobslužnom režime, ktorý dodáva do elektrickej siete 1,55 MW zelenej energie a s ročnou produkciou cca 11,8 milióna kWh, čo predstavuje takmer 1,2 milióna eur ročne. (viac informácií)

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.