Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
plynovy horak
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Flickr.com/AZAdam (licencia Creative Commons)
19. februára 2012 Ostatné od Energia.skSITA

Rozhodnutie o cene plynu pre domácnosti sa odkladá

Týždeň na Slovensku

Pondelok – 13.2.2012

Manažment SPP chce stihnúť odčlenenie Eustreamu v termíne. Ministerstvo hospodárstva SR ako vykonávateľ akcionárskych práv 51-percentného podielu v SPP však už avizovalo, že nezahlasuje za odčlenenie firmy Eustream, keďže parlament neschválil novely energetických firiem, vďaka ktorým sa mal implementovať tretí energetický liberalizačný balíček. (viac informácií)

Utorok – 14.2.2012

Predstavitelia 16 krajín EÚ vrátane SR, ktoré sa rozhodli pre pokračovanie v jadrovej energetike, v piatok (10.2.) v Paríži na svojej prvej schôdze definovali základy európskej energetickej politiky. Podľa agentúry AFP sa tiež rozhodli pokračovať v spolupráci a prehlbovať ju. (viac informácií)

Streda – 15.2.2012

Projekt Geoterm pri Košiciach žije, nie je však istý. Šéf Slovenského plynárenského priemyslu Jean-Jacques Ciazynski pripustil, že sa musia okolo projektu výstavby geotermálnej elektrárne vyjasniť ešte otvorené otázky. (viac informácií)

Štvrtok – 16.2.2012

SEPS neplánuje ani v budúcnosti prepojiť sieť s Rakúskom. S ostatnými okolitými krajinami chce Slovenská elektrizačná prenosová sústava svoje prenosové vedenia postupne posilňovať. (viac informácií)

Piatok – 17.2.2012

Boj alternatívnych a tradičných dodávateľov pokračuje. Spoločnosť Energetické centrum obvinila z nekalých praktík firmu ZSE Energia. Podľa alternatívneho dodávateľa mal tento tradičný dodávateľ vyzývať reklamnými letákmi zákazníkov k vypovedaniu zmluvy o dodávke elektriny s novým dodávateľom. (viac informácií)

Rozhodnutie o cene plynu pre domácnosti sa odkladá. Tesne pred vydaním nového cenového rozhodnutia sa podľa hovorcu ÚRSO Miroslava Luptáka objavili nové skutočnosti. Regulačný úrad sa bude snažiť ukončiť cenové konanie do konca februára. (viac informácií)

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.