Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
plynovy horak
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Flickr.com/AZAdam (licencia Creative Commons)
2. marca 2012 Ostatné od Energia.skSITA

Plyn zlacnie o 5,24 %

Týždeň na Slovensku

Pondelok – 27.2.2012

Slovensko by sa podľa politických strán, ktoré majú podľa posledných prieskumov šancu dostať sa do parlamentu, malo zamerať najmä na využívanie biomasy a vody. (viac informácií)

Utorok – 28.2.2012

Slovensko sa ocitlo v skupine ôsmich krajín Európskej únie, ktorým Európska komisia vyčíta, že netransponovali do svojich právnych predpisov smernicu o elektrine a plyne z tzv. tretieho energetického balíka. (viac informácií)

„Nová vláda bude musieť zaktualizovať energetickú politiku štátu, ale aj stratégiu záverečnej časti jadrovej energetiky,“ uviedol jednu z priorít KDH v energetickej oblasti hovorca Matej Kováč. (viac informácií)

Streda- 29.2.2012

Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová navštívila ženevské sídlo Európskej organizácie pre jadrový výskum (CERN). (viac informácií)

Ceny zemného plynu pre domácnosti sa v krátkej dobe znížia. Výrazne sa tak priblížia k cenám z roku 2011, oznámil dnes poobede na tlačovom brífingu Jozef Holjenčík, predseda Rady pre reguláciu. (viac informácií)

Ceny elektriny by sa mali znížiť. Slovenská elektrizačná prenosová sústava totiž požiadala regulačný úrad o zníženie poplatkov za systémové služby, ktoré platí každý odberateľ elektrickej energie pre potreby zabezpečenia stability elektrizačnej sústavy. Domácnostiam by mohli klesnúť ceny elektriny do jedného percenta. (viac informácií)

Štvrtok – 1.3.2012

Plánovaný sklad v Jaslovských Bohuniciach rádioaktivitu v regióne nezvýši. Starostovia z okolia Jaslovských Bohuníc chcú záruky, že do skladu nebudú privážané rádioaktívne odpady z Mochoviec. (viac informácií)

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.