Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
veterne turbiny
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Ilustračná snímka: Veterné turbíny. Foto: Ľuboš Illiť
27. júla 2012 Ostatné od Energia.skSITA

Najväčší dodávatelia energií plánujú investície do OZE

Týždeň na Slovensku

Štvrtok – 26.7.2012

Martin Mojžiš so svojimi hosťami diskutoval o budúcnosti elektromobilov počas letného festivalu Bažant Pohoda. Pozvaní odborníci hovorili o výhodách i nevýhodách elektrických áut, o technike dobíjania alebo aj o tom, či sú tieto nové technológie rozhodujúcim kúskom skladačky zabezpečia stability elektrickej siete. (viac informácií)

Spoločnosti Západoslovenská energetika, Východoslovenská energetika a Stredoslovenská energetika by mali v strednodobom a dlhodobom horizonte investovať do obnoviteľných zdrojov energií milióny eur. (viac informácií)

Piatok – 27.7.2012

Špeciálny prokurátor podal obžalobu v kauze Transpetrol. Podnikateľ Ignác I., ktorého meno sa spája s pokusom získať 34-percentný podiel v spoločnosti Transpetrol (TP), pôjde opäť pred súd. Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal na súd obžalobu, podľa ktorej sa Ignác I. spolu so svojím komplicom tvárili, že môžu konať za TP a uznávali pohľadávky voči štátnemu prepravcovi ropy. Hrozí im desať až 15 rokov väzenia. (viac informácií)

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví vyjadruje nesúhlas s postupom regionálnych prevádzkovateľov distribučných sústav Stredoslovenská energetika – Distribúcia, a. s., (SSE-D) a Východoslovenská distribučná, a. s., (VSD) o prechode odberateľov elektriny, ktorých dodávateľom je spoločnosť PB Power Trade, a. s., do režimu dodávky elektriny dodávateľom poslednej inštancie. (viac informácií)

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.