Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Ady Hajdu
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Ilustračná foto: Ady Hajdu. Zdroj: RWE Gas Slovensko.
12. mája 2011 Plyn a ropa od Energia.skSITA

Ady Hajdu sa rozhodol pre zmenu v živote

V živote každého človeka veľa znamená rodinné teplo a pocit bezpečia. Čo vás viedlo k výberu Modrého plynu?

Modrý plyn od RWE Gas Slovensko som sa rozhodol zaviesť vo svojom dome v Lozorne. Viete, počas celého roka som pracovne vyťažený, preto si s pôžitkom užívam chvíle oddychu s rodinou. Zemný plyn zabezpečuje vysoký komfort, takže ho používame na vykurovanie, ohrev vody i varenie. No a hlavným dôvodom bolo, aby som pre rodinu čo najviac ušetril.

Prezradíte nám, koľko ušetríte?

Ak to porovnám so súčasným dodávateľom, prechodom na Modrý plyn ušetrím až 12 % z ceny za dodávku plynu ročne. Aj ja ako otec rodiny premýšľam nad tým, ako najlepšie usporiť na výdavkoch za domácnosť, a táto voľba je preto pre mňa tou najvýhodnejšou na trhu.

Ako ste sa pri vašej časovej zaneprázdnenosti popasovali s administratívnymi úkonmi, spojenými so zavedením Modrého plynu?

Pravdu povediac – nijako. Od začiatku ma totiž zaujala jednoduchosť tejto zmeny. A priznám sa, aj bezplatnosť (smiech). Všetky administratívne úkony za mňa vybavila spoločnosť RWE Gas Slovensko. A ako sa to celé udialo? Jednoducho, obchodný zástupca zazvonil u nás doma a ja som si vypočul všetky výhody zmeny dodávateľa plynu. Následne sme podpísali splnomocnenie, aby RWE Gas Slovensko za mňa mohlo vybaviť všetky náležitosti a samotnú zmluvu. Okrem toho som sa dozvedel, že stačilo zavolať aj na zákaznícku linku 0850-123-998 alebo sa zaregistrovať na stránke www.modryplyn.sk. Dokumenty vám potom doručia poštou a zákazník ich po vyplnení môže rovnakou cestou poslať späť.

Neobávali ste sa, že by k vám prišiel podvodník, prípadne zlodej a prezentoval sa ako obchodný zástupca?

Človek, ktorý ma navštívil, mal identifikačné znaky špecifické pre predajcov Modrého plynu. Bol to modrý odznak s nápisom Modrý plyn a identifikačná karta s osobným číslom. Toto číslo si môžete preveriť priamo na zákazníckej linke, kde vám potvrdia, že je predajcom Modrého plynu.

Bolo potrebné urobiť aj nejaké rekonštrukčné práce, týkajúce sa prívodov plynu?

Vôbec nie. Potrubia zostali u nás doma tie isté, ktoré sme mali. V tomto smere sa nemuselo nič meniť, ani inštalovať.

Zdroj: RWE Gas Slovensko

Pozn. red.: Zákaznícke centrá RWE Gas Slovensko nájdete geograficky zakreslené aj na Energetickej mape portálu energia.sk.

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.