Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
kominy
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Flickr.com/ mira66 (licencia Creative Commons)
9. decembra 2011 Ostatné od Energia.skSITA

Do ceny elektriny sa premietajú i emisné povolenky

Týždeň na Slovensku

Pondelok – 5.12.2011

Jediný akcionár Slovenskej elektrizačnej prenosovej sústavy, Fond národného majetku SR, rozhodol o vyplatení mimoriadnych dividend vo výške 8,8 mil. eur. (viac informácií)

Streda – 7.12.2011

Súkromný investor chce v obci Mad pri Dunajskej Strede postaviť bioplynovú stanicu za približne deväť miliónov eur. (viac informácií)

Na začiatku decembra sa uskutočnil prevoz tlakovej nádoby reaktora budúceho 4. bloku jadrovej elektrárne v Mochovciach. Tlaková nádoba sa definitívne uložila do šachty reaktora, kde sa bude prevádzkovať. (viac informácií)

Štvrtok – 8.12.2011

Hoci sa emisné povolenky pre výrobcov elektriny prideľovali zadarmo, ich cena sa reálne premieta do ceny elektrickej energie ako komodity, hovorí pre portál energia.sk Ján Pišta zo spoločnosti Stredoslovenská energetika (SSE). (viac informácií)

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.