Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kohutiky wide
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Flickr.com / ragesoss (licencia Creative Commons)
3. februára 2012 Ostatné od Energia.skSITA

Alternatívni dodávatelia plynu získali už takmer tretinu trhu

Týždeň na Slovensku

Pondelok – 30.1.2012

Ministerstvo hospodárstva SR na projekte ropovodu Bratislava-Schwechat Pipeline stále intenzívne pracuje. (viac informácií)

Alternatívny dodávateľ Energetické Centrum podpisuje so svojimi novými zákazníkmi neúplné zmluvy a zmluvné údaje dodatočne žiada od Východoslovenskej energetiky, potvrdila pre portál energia.sk Andrea Danihelová, hovorkyňa VSE. (viac informácií)

Utorok – 31.1.2012

Slovenská elektrizačná prenosová sústava v súčasnosti opäť spracováva analýzu vplyvu obnoviteľných zdrojov na slovenskú elektrizačnú prenosovú sústavu. Analýza by mala byť hotová do konca marca.(viac informácií)

Spoločnosť Slovenský plynárenský priemysel (SPP) vstupuje do roku 2012 ako hráč, ktorý si udržal dominantné postavenie na konkurenčnom trhu s plynom. Na druhej strane, ako alternatívny hráč SPP v roku 2012 začína odberateľom ponúkať i elektrickú energiu. (viac informácií)

Štvrtok- 2.2.2012

Dodávky zemného plynu pre slovenských spotrebiteľov sú podľa Ministerstva hospodárstva SR dostatočne zabezpečené. (viac informácií)

Ministerstvo hospodárstva si nepripúšťa, že by mohlo Slovensko stratiť kontrolu nad 34-percentným podielom v slovenskom prepravcovi ropy. (viac informácií)

K implementácii tretieho energetického balíčka do slovenskej legislatívy aktuálne nedôjde. Poslanci najprv nepustili energetický zákon do finálneho tretieho čítania, pričom následne šéf rezortu hospodárstva Juraj Miškov stiahol nadväzujúci regulačný zákon. (viac informácií)

Slovenský plynárenský priemysel, (SPP), a. s., dnes zaznamenal obmedzenie dodávok plynu z Ruska o 30 %. (viac informácií)

Piatok – 3.2.2012

Výkyvy v dodávke plynu sú bežným javom. „Ročne je definovaný celkový objem plynu, ale tento kolíše podľa možností dodávateľa,“ uviedol exminister hospodárstva Ľubomír Jahnátek. Reagoval tak na informácie, že dovoz plynu z Ruska do viacerých európskych krajín vrátane Slovenska bol obmedzený o približne 30 %. (viac informácií)

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.