Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Ady Hajdu
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Ady Hajdu v nákupnom centre v Bratislave
16. marca 2012 Plyn a ropa od Energia.skSITA

Ady Hajdu: Čo ušetríte za plyn, miňte na kultúru

Alternatívny dodávateľ si spoluprácu s hercom pochvaľuje

Pri vstupe na trh s dodávkou plynu pre domácnosti zvolila firma odlišnú stratégiu ako väčšina energetických spoločností. Ambasádorom RWE Gas sa stal obľúbený herec Ady Hajdu. S odstupom jedného roka hodnotí firma túto spoluprácu ako úspešnú. Podľa hovorkyne Andrey Danihelovej prispela tvár známej osobnosti k etablovaniu značky na trhu. „Je pre nás veľkou cťou, že Ady Hajdu sa stal prvým zákazníkom spoločnosti. To, že sme sa vybrali správnou cestou naznačuje aj fakt, že máme už viac než 20 % trhu,“ dodala. 

Ady Hajdu: Za ušetrené peniaze choďte do divadla

V stredu sa z Adyho Hajdu stal na jeden deň predajca zemného plynu v nákupnom centre v Bratislave. „Ja som dnes dodávateľ. Vysvetľujeme ľuďom, že nič netreba v živote urobiť, len zmeniť dodávateľa. Za ušetrené peniaze môžete „žúrovať“, keď máte radi víno. Môžete ísť do kina, do divadla alebo si môžete kúpiť žuvačky, keď chcete,“ dodal s humorom Hajdu.

Foto: RWE Gas Slovensko

Vyhlásenie výsledkov grantového programu

Súčasťou akcie bolo aj odovzdávanie šekov v rámci grantového programu Na Pomoc deťom, ktorý je určený pre zlepšenie života ťažko chorých a hendikepovaných. O podporu sa mohli uchádzať žiadatelia z celého Slovenska. Pre západoslovenský región vybrala komisia tri projekty: neziskovú organizáciu Plamienok, Organizáciu muskulárnych dystrofikov v SR a Slovenské hemofilické združenie. Zástupkyňa spoločnosti RWE Gas Slovensko Andrea Danihelová im odovzdala šeky v celkovej hodnote okolo 6.000 eur. „Peniaze využijú na zakúpenie zdravotných pomôcok alebo na rehabilitačný tábor pre deti,“ uzavrela.

(c) energia

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.