Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Miro Kulla
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Miroslav Kulla
16. júna 2011 Plyn a ropa od Energia.skSITA

Upozorňujeme na blížiacu sa vykurovaciu sezónu 2011/12

„Všetkým domácnostiam na území Slovenska odporúčame, aby nezabudli, že ak chcú ušetriť až do výšky 12 % z ceny za dodávku zemného plynu, mali by zmeniť dodávateľa do 20. júna 2011. S dodávkou Modrého plynu do ich domácností začneme 1. októbra,“ upozorňuje konateľ spoločnosti Miroslav Kulla.

Výhody rozhodujú

Slovenský spotrebiteľ zvažuje predovšetkým na základe kombinácii výhod, ktoré mu dodávateľ poskytne. RWE Gas Slovensko s produktom Modrý plyn ponúka okrem zľavy až do výšky 12 % aj spoľahlivosť a stabilitu. Má za sebou zázemie silnej energetickej skupiny RWE a zaručuje kvalitu dodávaného plynu. Okrem toho si zákazník môže sám zvoliť druh produktu a ako dlho ho bude využívať.

Získať Modrý plyn je jednoduché

Prechod k RWE Gas Slovensko je pre zákazníkov bezplatný a jednoduchý. „Všetky administratívne úkony vybavíme za zákazníka, postačí podpísať zmluvu a splnomocnenie,“ vysvetľuje M. Kulla. Zákazníci nemusia ani zavádzať nové pripojenia či riešiť iné technické zmeny. Ponuku Modrého plynu môžu získať na Zákazníckej linke 0850 123 998, ktorá je prístupná 5 dní v týždni od 8:00 do 18:00 hod., alebo na www.rwegas.sk.

Prvým zákazníkom z radov „domkárov“ sa stal Ady Hajdu

Výhodnú ponuku Modrého plynu okamžite ocenil aj známy herec Ady Hajdu. „Modrý plyn od RWE Gas Slovensko som sa rozhodol zaviesť vo svojom dome v Lozorne. Hlavný dôvod ktorý ma presvedčil bol, aby som pre rodinu čo najviac ušetril. Som rád, že som to stihol včas a som spokojný, že v najbližšom období nemusím riešiť žiadne vysoké faktúry,“ povedal Ady Hajdu.

Nezabudnite na dôležitý dátum 20. jún 2011 do kedy môžete rozhodnúť o svojich výdavkoch za plyn a hlavne ich výrazne znížiť

Zdroj: RWE Gas Slovensko

Foto: Miroslav Kulla, konateľ RWE Gas Slovensko

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.