Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
1. januára 1970 Ostatné od Energia.skTASR

Na strednom Slovensku stúpol počet odberných miest SSE-D bez elektriny na 38.000

Najkritickejšia situácia je podľa neho v okolí Žiaru nad Hronom, Rimavskej Soboty, Banskej Bystrice, Žiliny a momentálne už aj Liptovského Mikuláša. „Pracovníci SSE-D sú v pohotovosti a snažia sa, aby poruchy čo najskôr lokalizovali a mohli začať pracovať na ich odstránení. V niektorých prípadoch je to veľmi náročné pre počasie, nedostupný alebo rozmočený terén,“ uviedol Gejdoš.

„Všetci muži, ktorí v teréne bojujú s následkami kalamity, sú na podobné situácie vyškolení a pripravení. Každá kalamita aj porucha však vie byť vplyvom okolností iná. Aj napriek tomu môžeme obyvateľov uistiť, že distribučná spoločnosť využíva všetky prostriedky na to, aby situáciu dostala čo najskôr plne pod kontrolu. Zároveň by sme ich chceli požiadať o pochopenie a trpezlivosť. Odstraňovanie porúch v snehu a náročnom teréne môže trvať v niektorých prípadoch dlhšie,“ dodal Gejdoš.

UPOZORNENIE: TASR ponúka k správe zvukový záznam.

Copyright © TASR 2017

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.