Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
17. augusta 2011 Plyn a ropa od Energia.skSITA

Veľká cena Slovenskej republiky so Slovnaftom

Najprestížnejšie tohtoročné automobilové podujatie na Slovensku nadväzuje na niekdajšiu slávu jedinečných motoristických pretekov. Najvýznamnejším pretekom, ktorý bude tento rok súčasťou Veľkej ceny sú preteky európskeho šampionátu FIA GT3 pod názvom Admiral GT3 Racing weekend, ktorý prináša so sebou na Slovensko po prvýkrát pretek celoeurópskeho formátu. Súčasťou  Veľkej ceny  budú aj preteky zóny strednej Európy (CEZ), European R cup (preteky automobilových špeciálov Radical) a preteky formúl D2 a D3. Medzi značkami áut, ktoré majú diváci na pretekoch možnosť vidieť, budú napríklad Lamborghini Gallardo, Aston Martin, Ferrari, Mercedes-Benz či Porsche, BMW Z4 a ďalšie.

Slovnaft prináša na okruh dynamiku vo forme značkového paliva EVO benzín, ktoré je vo svojej kategórii palivom špičkovej kvality. Jeho jedinečné úžitkové a jazdné vlastnosti spĺňajú aj tie najnáročnejšie požiadavky Asociácií výrobcov automobilov a motorov na kvalitu palív. Je to ideálne  vysoko oktánové palivo pre športové, pretekárske a súťažné automobily, ktoré najlepšie vedia využiť jeho špičkové jazdné vlastnosti.

Okrem kvalitného športového zážitku návštevníkov určite upúta a pobaví aj bohatý sprievodný program s množstvom atrakcii a zábavy, ktorý priláka okrem milovníkov rýchlych áut aj rodiny s deťmi a mladých ľudí. 

Zdroj: Slovnaft, a.s.

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.