Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
13. augusta 2010 Ostatné od Energia.skTASR

Riadením SIEA bol dočasne poverený Ivan Drobný

Ivan Drobný bude poverený riadením agentúry SIEA do nástupu nového generálneho riaditeľa, ktorý vzíde z riadneho výberového konania.

Slovenská inovačná a energetická agentúra bola založená v roku 1999 ako príspevková organizácia rezortu. SIEA zhromažďuje a vyhodnocuje údaje o energetickej efektívnosti a využívaní obnoviteľných zdrojov energie v SR a pripravuje podklady pre novelizáciu energetickej legislatívy, vrátane implementácie smerníc EÚ a zároveň pôsobí aj ako implementačná agentúra pre štrukturálne fondy EÚ. Administruje opatrenia zamerané na podporu inovácií, výskumu, energetickej efektívnosti a využívanie obnoviteľných zdrojov energie. SIEA v troch konzultačných centrách v Banskej Bystrici, v Trenčíne a v Košiciach poskytuje bezplatné energetické poradenstvo pre domácnosti, podnikateľov a verejný sektor.

Copyright © TASR 2010

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.