Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
12. októbra 2017 Obnoviteľné zdroje OZE od Energia.skTASR

SIEA v 16. kole Zelenej domácnostiam vydala 328 poukážok

Upozornil, že do 30 dní od vydania musia domácnosti poukážky spolu so zmluvami odovzdať zhotoviteľom. Na ich využitie a podanie žiadostí o preplatenie majú 3 mesiace. Kolo s alokáciou 950.000 eur bolo uzatvorené v súlade s osobitnými podmienkami projektu Zelená domácnostiam po prekročení vyčlenenej čiastky o 10 % po viac ako piatich minútach. Vzápätí systém žiadosti aj vyhodnotil.

Avizoval, že najbližšie 17. kolo projektu Zelená domácnostiam určené pre zariadenia na výrobu tepla bude podľa zverejneného harmonogramu otvorené 17. októbra 2017 o 15.00 hod. V tomto poslednom tohtoročnom kole budú vydané poukážky v hodnote 1.250.000 eur.

Dodal, že od spustenia projektu v decembri 2015 preplatila SIEA z projektu financovaného prostredníctvom Operačného programu Kvalita životného prostredia viac ako 9600 poukážok v celkovej hodnote viac ako 21 miliónov eur. Ďalšie poukážky za 4 milióny eur už majú domácnosti k dispozícii.

Copyright © TASR 2017

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.